Programma
 
14:00 Kinderactiviteiten op het plein. We hebben allerlei leuke dingen te doen. Wat precies blijft nog even een verrassing!
Kom dus lekker op tijd en neem broertjes, zusjes en vriendjes gezellig mee.
 
De rondjes zijn 425 meter. Per leeftijdscategorie lopen we een aantal rondjes. Let dus goed op!
 
16:30 Start kidsrun tot en met 6 jaar. Je loopt 1 rondje.
 
16:50 Start Kidsrun 7 tot en met 9 jaar. Je loopt 2 rondjes.
 
17:10 Start Kidsrun 10 tot en met 12 jaar. Je loopt 4 rondjes.
 
 
Warming Up
Zorg dat je minimaal een kwartier voor de wedstrijd begint aanwezig bent. Want dan kun je meedoen met een speciale warming up voor het grote podium met leuke muziek.
 
 
Parkeren
Parkeren kan bij dorpshuis ’t Trefpunt aan de Roelenengweg 25 3781 BA Voorthuizen. De start en finish is op het Bunckmanplein wat 450 meter lopen is vanaf de parkeerplaats.
 
 
Afhalen startnummer en chip
Je kunt je startnummer bij het inschrijfbureau ophalen vanaf 14:00 uur. De tijdregistratie wordt verzorgt door Running Promotion Gelderland met het Ipico Sports chipssysteem. De chip ontvang je tegelijk met je startnummer en moet je aan je schoen vastmaken met een bandje wat je ook van ons krijgt. Na de wedstrijd moet je de chip weer inleveren. Voor een niet ingeleverde chip zijn wij genoodzaakt om 4 euro in rekening te brengen.
 
 
Prijzen en herinnering
De drie snelste meisjes en jongens per categorie krijgen een speciale herinnering tijdens de prijsuitreiking op het grote podium. Maar als je niet de snelste bent, krijg je ook een mooie herinnering! Hoe snel je precies hebt gelopen kun je na de wedstrijd op onze website en op www.hardloopuitslagen.nl vinden.