Ja, je leest het goed! Op 14 juli tijdens Voorthuizen Loopt kun je nu ook deelnemen aan een wandeltocht van 7,5 kilometer. Op veler verzoek hebben we het onderdeel wandelen opgenomen in het programma van Voorthuizen Loopt. Omdat wandelen toch echt iets anders is dan hardlopen, organiseren we dit samen met Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten. Met hun ervaring gecombineerd met de fantastische sfeer tijdens Voorthuizen Loopt, belooft dit een prachtig tocht te worden.

Route
We gaan geen rondjes lopen zoals de hardlopers. Er is een mooie route uitgezet van 7,5 km die start onder de startboog van Voorthuizen Loopt op het Bunckmanplein. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee, en op moeilijk punten op de route plaatsen we markeringen. Het laatste stuk van de route loopt over het parcours van Voorthuizen Loopt zodat ook de wandelaars finishen op het Bunckmanplein.

Deelnemen
Je kunt je via dit formulier opgeven. Dat is handig voor ons als organisatie. Maar iedereen is op zaterdag 14 juli ook van harte welkom om ter plekke in teschrijven. Het inschrijfbureau is open vanaf 13:00 uur

Tijden
Je kunt starten tussen 13:30 uur en 14:00 uur. De wandelaars moeten voor 16:00 uur finishen

Kosten
Deelnamekosten zijn 2,50 Euro per wandelaar. Je krijgt hiervoor een mooie wandeltocht, een medaille en een versnapering.