Banner_960x420.jpg
Banner 960x420 kidsrun 2023.jpg
5 km | 10 km | kidsrun
zaterdag 13 juli 2024
Banner 960x420 inschrijfbureau.jpg
Banner 960x420 76 jaar.jpg
5 km | 10 km | kidsrun
zaterdag 13 juli 2024
Programma 2024

Afhalen startnummers
Je startnummer ligt op naam voor je klaar bij het inschrijfbureau vanaf 13:30 uur tot 15 minuten voor je wedstrijdonderdeel. Dit is op het Bunckmanplein vlakbij de Start/Finish.

Kidsrun
Als je ouders jou na de run ophalen, kunnen ze terecht op het Bunckmanplein. We verzoeken ouders om de kinderen niet direct na finish van het parcours te halen maar te wachten tot ze uit het uitloopvak komen. De kinderen worden na de finish begeleidt naar het uitloopvak waar ze ook hun medaille, drinken etc krijgen.

Prijzen en herinnering
De snelste drie lopers die over de finish komen worden beloond met een podiumplaats en een speciale herinnering. Het gaat dus om de bruto tijden. Alle lopers ontvangen een herinnering direct na afloop van de wedstrijd.
De netto tijden worden na afloop van het evenement gepubliceerd op onze website en op uitslagen.nl

Parkeren
Parkeren kan op het Smidsplein en bij dorpshuis ’t Trefpunt aan de Roelenengweg 25 3781 BA Voorthuizen. De start en finish is bij het Bunckmanplein wat 450 meter warmlopen is vanaf de parkeerplaats.

Kleedruimte, toiletten en garderobe
De kleedruimtes vind je vlakbij de start/finish. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor lopers en dienen ook als garderobe. Het achterlaten van persoonlijke eigendommen is op eigen risico. Er zijn geen douches aanwezig maar wel toiletten. En die zijn te vinden bij de kleedruimtes en in de horeca gelegenheden.

Parcours
Het parcours is exact 2,5 kilometer en gekeurd door de KNAU. We hebben hier 2 waterposten ingericht met vrijwilligers die je voorzien van een glaasje koud water. Het 1 en 2 kilometerpunt is duidelijk gemarkeerd.

Voorwaarden voor deelname
Om het evenement soepel te laten verlopen hebben we enkele spelregels opgesteld. Deelnemen aan Voorthuizen Loopt betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden .